Ügyintézés, jogi háttér > Lakás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ügyintézés, jogi háttér > 20 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Realmanagment - jogi tájékoztató
http://www.rm.hu/

Ingatlan értékesítéséhez kapcsolódó illeték és adófizetési kötelezettségrõl magánszemélyek vonatkozásában.

Realmanagment - jogi tájékoztató
Cégkivonat, cégadatok azonnal
http://www.cegtalalo.hu/

A CégTaláló az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium cégadatbázisában tárolt cégbírósági cégdokumentumokhoz nyújt hozzáférést. Cégkivonat, mérleg, névjegy vagy cégmásolat letöltése, közhiteles cégkivonat online megrendelhető és fizethető. A hiteles cégkivonat, cégmásolat, stb. azonnal letölthető. A közhiteles cégkivonat kézbesítése országszerte postán, Budapesten és környékén pedig akár 24 órán belül, futárral történhet.

Cégkivonat, cégadatok azonnal
Használatbavételi engedély
http://www.epitesijog.hu/

Építési jog és hatályos építésügyi jogszabályok naprakészen. Gondot okoz eligazodni az építési engedély, használatbavételi engedély és a bontási engedély jogi útvesztőiben? Látogassa meg az építési jog információs lapunkat, ahol ügyvédi szakcikkek segítenek önnek a jogszabályok tisztázásában.

Használatbavételi engedély
Finanszír Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Kft.
http://www.finanszir.hu

Üzleti filozófiánk, hogy – mindazoknak, akik igénylik –, segítsünk eligazodni a pénzügyi lehetőségek útvesztőiben és egyedi pénzügyi lehetőségek kidolgozásával különleges előnyökhöz juttassuk ügyfeleinket! Számunkra elsődleges fontosságú a gyorsaság és ügyfeleink megelégedettsége! Valljuk, hogy minden ügyfélnek a szerződéskötés előtt kell megismernie a szerződések apró betűs pontjait. Sok ügyfelünk fogalmazta így véleményét rólunk: „Egy jó pénzügyi tanácsadó legalább olyan fontos a családban, mint a család orvosa, vagy ügyvédje!” A FINANSZIR Kft. létrehozásával lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleink részére, hogy biztosítási ügyeiket megbízhatóan, biztonságosan, gyorsan, kényelmesen, és gazdaságosan intézhessék.

Finanszír Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Kft.
A független lakáshitel tanácsadó
http://www.bankarnet.hu

Cégünk töb tucat magyar bankkal van szoros kapcsolatban, és 10 éves tapasztalatunkkal könnyedén átlátjuk a hitelpiac helyzetét...

A független lakáshitel tanácsadó
Ügyvéd ingatlan
http://dobrocsi.com/

www.dobrocsi.com - Dobrocsi Ügyvédi Iroda Budapesten. Ingatlannal, lakásjoggal kapcsolatos problémák kezelése, illetve társasági jog, szerződések és okiratok, követelések érvényesítése, közigazgatási jog, valamint kártérítési ügyek intézése. Minőségi szolgáltatás, kedvező áron.

Ügyvéd ingatlan
Gazdaságos ingatlanüzemeltetés - Város-Ház cégcsoport
http://www.varos-haz.hu/

Cégcsoportunk 1997 óta látja el lakó-, üzlet- és irodaépületek közös képviseletét. Úgy hisszük, a közös képviselő legfőbb feladata a képviselt ingatlan működésének gazdaságossá és fenntarthatóvá tétele. Ezt csakis körültekintő pénzügyi tervezéssel lehet elérni, amelynek szerves részeként tekintünk a kiadások csökkentését célzó fejlesztésekre. Munkatársaink folyamatosan figyelik az ilyen jellegű felújítások finanszírozását célzó pályázatokat. Pénzügyi válságok kezelésében is tapasztaltak vagyunk.

Gazdaságos ingatlanüzemeltetés - Város-Ház cégcsoport
Társasház kezelés - közös képviselet
http://www.kozoskepviselonk.hu/

A Prominens Ingatlanmenedzsment Kft. tevékenysége a belvárosi társasházak és panel épületek közös képviseletének ellátása mellett kiterjed az új építésű társasházak, lakóparkok kezelésére is Budapest egész területén. Cégünk fő törekvése, hogy megmutassa, Társasházát lehet olcsóbban és jobban működtetni, annál, ahogy most jelenleg Társasháza üzemel, ahogy azt most működtetik.

Társasház kezelés - közös képviselet
Társasházi közös képviselő
http://www.kozoskepviseloiroda.hu

Társasház kezelés és iroda kezelés az E.Service Kft.-nél. Csapatunk már 1994 óta képviseli sikerrel a társasházakat és irodaházakat. Komplex szolgáltatásunk keretében megoldást nyújtunk a takarítás, közös képviselet, könyvelés, jogi tanácsadás és bármilyen felmerülő ingatlankezeléssel kapcsolatos problémára. Szolgáltatásunk átlátható, saját szoftverekkel rendelkezünk, melyek speciálisan ingatlankezeléshez vannak kialakítva.

Társasházi közös képviselő
Társasházkezelés Budapest
http://profi-tarsashaz.hu

Cégünk fő profilja a társasházak, lakóparkok, lakásszövetkezetek teljes körű üzemeltetése, képviselete és felügyelete. Évek óta arra törekszünk, hogy a társasházakban, lakóparkokban élő családok életét megkönnyítsük olyan módon, hogy anyagilag a legkisebb mértékben terheljük őket, legyen szó a ház átalakításáról, festéséről, vagy egy esetleges kár elhárításáról.

Társasházkezelés Budapest
Lakáskölcsön - Jó tudni
http://www.ofe.hu/jo_tudni/lakkolcs.htm

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület itt olvasható összeállításának az a célja, hogy a lakáskölcsönre vonatkozó lehetőségekről áttekintést nyújtson.

Lakáskölcsön - Jó tudni
Földhivatal
http://www.takarnet.hu/swf.html

Oldalainkon hivatalos tájékoztatást kaphat a földügyi szakág felépítéséről, fejlesztéseinkről, a földhivatalok feladatairól, elérhetőségükről, a különböző típusú földhivatali adatszolgáltatásokról és az ügyintézés menetéről.

Földhivatal
Lakásszövetkezeti, társasházi jog
http://dekanycsaba.com/tarsashaz-lakasszovetkezet-jogszabaly.html

Minden jogi közösség életében elkel a szakképzett segítség. Dr Dékány Csaba vagyok, a Lakásszövetkezetek És Társasházak Érdekvédelmi szövetségének elnökségi tagja. Több éve foglalkozom társasházak, illetve lakásszövetkezetek alapításával, megszüntetésével, jogi ügyeik rendezésével. Amennyiben a segítségére lehetek, kérem keressen bizalommal!

Lakásszövetkezeti, társasházi jog
Ingatlan adásvételi szerződés
http://budapest-ugyvedi-iroda.hu/

Ügyvédi iroda Budapesten a XI. kerületben, cégalapítás, család jog, ingatlanjog, ingatlan adásvételi szerződések készítése és ellenjegyzése ügyvéd által a 11. kerület jól megközelíthető részén, ajándékozási szerződések, tartási szerződések készítése, ingatlanjogi tanácsadás lakás vásárlás előtt, tapasztalt és megfizethető ingatlan jogász Budapesten.

Ingatlan adásvételi szerződés
Alfa Kapos Kft- Lakáskassza összehasonlítás/szerződéskötés
http://www.lakaskassza-lakastakarek.hu

Az emberek többsége nem tudja mire és hogyan kell felkészülnie és hogyan használhatná ki jobban a lakáskassza szerződések egyedi lehetőségeit. Az Alfa Kapos Kft. a lakástakarékok szakértője.Magyarországon három pénzintézetnél köthet lakástakarék, lakáskassza szerződést, amelyek: az OTP, a Fundamenta és az Erste. Kösse meg lakástakarék szerződését az Alfakaposon keresztül, aki a fenti cégek stratégiai partnere, ügynöke!

Alfa Kapos Kft- Lakáskassza összehasonlítás/szerződéskötés
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
lakas.wyw.hu: Lakás katalógus. Ingatlan, hitel, ingatlanirodák, apróhirdetés, költöztetés, lakásfelújítás, lakáshitel, lakópark, lakberendezés, lakásbérlés, albérlet.
Gyűjteményünkben 675 válogatott lakás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 675 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 22727