Lakóparkok > Lakás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lakóparkok > 10 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Csendesréti Lakópark, Vác
http://www.csendesret.hu

Azonnal költözhető ingatlanok Vácon, a Csendesréti Lakókertben! A csend – Csendesrét egyenlő a nyugalommal. Vác új kertvárosi negyedében a hétköznapjaid is úgy telnek, hogy pihensz és feltöltődsz energiával. Egy rét – amely közel van a városhoz, de még közelebb a természethez. Kiváló megközelítésű és elhelyezkedésű Csendesréti Lakókert Vác központjától néhány percnyire és Budapesttől is csak egy macskaugrásra (25 perce) található. A saját kerted – ahol a napodat egy reggelivel kezded a szabadban. Mit szólnál egy kerti partihoz a barátokkal, vagy egy családi tollashoz a gyepen? A Te lakásod – első rangú alapanyagokból, gondos tervezés szerint épülnek fel a Csendesréti lakópark sorházai. Amikor megálmodtuk a leendő otthonodat, nem az aktuális divatok, hanem az évtizedek próbáját kiálló megoldások lebegtek a szemünk előtt.

Csendesréti Lakópark, Vác
Mongólia Lakópark
http://www.magnolialakopark.hu

A Magnólia lakópark a XVIII. kerület, Szent Imre kertváros hangulatos családi házas övezetében , a Királyhágó és a Halomi út sarkán épül. Jelenleg még kedvezményes bevezető áron köthet szerződést! Látogasson el helyszín irodánkba.

Mongólia Lakópark
Sissy lakópark
http://www.sissylakopark.hu/

A Sissy Lakópark Budapest XX. kerületében, Pesterzsébet központjában épül. A lakópark kialakítása megfelel mind a családos, mind az egyedülálló emberek igényeinek.

Sissy lakópark
Máriabesenyő lakópark
http://www.mariabesnyolakopark.hu/

Gödöllőn, a máriabesnyői Kegytemplom mögött, erdővel védett területen egy 136 lakásos lakópark épül.

Máriabesenyő lakópark
Cseri lakópark - Tatabánya
http://www.ujlakasoktatabanya.hu

Azonnal költözhető, energiatakarékos, új építésű lakások Tatabányán a Cseri Lakóparkban.

Cseri lakópark - Tatabánya
Pillangó Lakókert - Halászi (Mosonmagyaróvár mellett)
http://www.infavorem.hu/

Otthon biztonságban, nyugalomban, természetesen... A Pillangó lakókert egy igazán különleges lehetőséget jelent az Ön ideális otthonról szóló álmai megvalósításához. Mindezt könnyen megközelíthető helyen, Mosonmagyaróvártól két kilométerre, Halásziban biztosítjuk Önnek. A projekt keretében 18 db önálló, építészeti szempontból modern, családi ház jellegű lakást kínálunk gyönyörű környezetben, minőségi anyagokból, a legkorszerűbb technika alkalmazásával. A terület nagyságához képest kevés számú lakás lehetővé teszi egyfajta bensőséges lakókörnyezet kialakítását.

Pillangó Lakókert - Halászi (Mosonmagyaróvár mellett)
P.Color társasház
http://tarsashazaink.hu/

Cégünk már több mint tiz éve foglalkozik társasházak kezelésével, közös képviselet ellátásával. A törvényi előírásoknak megfelelő szakmai képesítéssel, közgazdászi, jogi, műszaki, informatikai, könyvelői (regisztrált mérlegképes) és szaktanácsadói háttérrel. Az alábbiakban felsoroljuk, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtunk megbízóinknak. A lista nem teljes és nem minősül ajánlatnak, azt minden egyes társasházra egyedileg alakítjuk ki, az aktuális feladatoknak megfelelően.

P.Color társasház
Új építésű téglalakások, Veszprém Gizella lakóparkban, eladók!
http://www.veszpremilakasok.com

Veszprémben, a Cholnoky városrészben, a Rómer Flóris utca 2 szám alatt, új építésű, azonnal beköltözhető, kulcsrakész, egyedi fűtésű, téglalakások eladók. A társasház, fiatal településrészen található, több újonnan létesült bevásárlócentrum szomszédságában!

Új építésű téglalakások, Veszprém Gizella lakóparkban, eladók!
Új építésű lakás Budakalász - Szivárvány társasház
http://szivarvanytarsashaz.hu/

Új lakás Budakalászon: Szivárvány társasház Budakalász szívében. Ez a korábban művelődési házként funkcionáló épület – a komoly és átfogó átalakításnak köszönhetően - egy gyönyörű szivárvány színekben pompázó társasházzá alakul, így Önnek is lehetősége van egy új lakás megszerzésére Budakalászon.

Új építésű lakás Budakalász - Szivárvány társasház
Infók a Római-parti lakóparkról
http://romailakopart.hu/

Olyan lakhelyre gondolt Budapesten, amiben a hétköznapok során is könnyűszerrel kikapcsolódhat? Nézze át a Római Lakópart épülő apartman ajánlatait! Ezek az új római-parti ingatlanok kiválóak az olyanok számára, akik a nagyváros háttérzajától arrább szándékoznak letelepedni. Mivelhogy a Római Lakópart épületei egy szép, zöld térségben találhatóak. A Duna-part pedig pusztán egy pár lépésre van! Ez pazar, hiszen így a lakóparknak a szomszédságában csónakházakat is talál. A vízisportok rajongói ezért várható, hogy rögvest otthonosan érzik majd magukat! A Budán található Római Lakópart új társasházainak aprólékos műszaki leírását átnézheti a lakópark weboldalán. Az érdeklődőnek nem kell mást cselekedni, mint ráközelíteni a listában felsorolt egyik Duna közeli apartmanra, aminek a paramétereit a weblap elővarázsolja. Amennyiben felkeltette figyelmét a ehetőség, tájékozódjon a Római-parti ingatlanok részleteiről!

Infók a Római-parti lakóparkról
Hirdetések
Oldal leírása
lakas.wyw.hu: Lakás katalógus. Ingatlan, hitel, ingatlanirodák, apróhirdetés, költöztetés, lakásfelújítás, lakáshitel, lakópark, lakberendezés, lakásbérlés, albérlet.
Gyűjteményünkben 675 válogatott lakás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 675 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 22727