Lakóparkok > Lakás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lakóparkok > 11 weboldal. Kategória leírása:

lakas.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Csendesréti Lakópark, Vác
Csendesréti Lakópark, Vác
http://www.csendesret.hu

Azonnal költözhető ingatlanok Vácon, a Csendesréti Lakókertben! A csend – Csendesrét egyenlő a nyugalommal. Vác új kertvárosi negyedében a hétköznapjaid is úgy telnek, hogy pihensz és feltöltődsz energiával. Egy rét – amely közel van a városhoz, de még közelebb a természethez. Kiváló megközelítésű és elhelyezkedésű Csendesréti Lakókert Vác központjától néhány percnyire és Budapesttől is csak egy macskaugrásra (25 perce) található. A saját kerted – ahol a napodat egy reggelivel kezded a szabadban. Mit szólnál egy kerti partihoz a barátokkal, vagy egy családi tollashoz a gyepen? A Te lakásod – első rangú alapanyagokból, gondos tervezés szerint épülnek fel a Csendesréti lakópark sorházai. Amikor megálmodtuk a leendő otthonodat, nem az aktuális divatok, hanem az évtizedek próbáját kiálló megoldások lebegtek a szemünk előtt.

www.csendesret.hu
Mongólia Lakópark
Mongólia Lakópark
http://www.magnolialakopark.hu

A Magnólia lakópark a XVIII. kerület, Szent Imre kertváros hangulatos családi házas övezetében , a Királyhágó és a Halomi út sarkán épül. Jelenleg még kedvezményes bevezető áron köthet szerződést! Látogasson el helyszín irodánkba.

www.magnolialakopark.hu
Sissy lakópark
Sissy lakópark
http://www.sissylakopark.hu/

A Sissy Lakópark Budapest XX. kerületében, Pesterzsébet központjában épül. A lakópark kialakítása megfelel mind a családos, mind az egyedülálló emberek igényeinek.

www.sissylakopark.hu
Máriabesenyő lakópark
Máriabesenyő lakópark
http://www.mariabesnyolakopark.hu/

Gödöllőn, a máriabesnyői Kegytemplom mögött, erdővel védett területen egy 136 lakásos lakópark épül.

www.mariabesnyolakopark.hu
Cseri lakópark - Tatabánya
Cseri lakópark - Tatabánya
http://www.ujlakasoktatabanya.hu

Azonnal költözhető, energiatakarékos, új építésű lakások Tatabányán a Cseri Lakóparkban.

www.ujlakasoktatabanya.hu
Pillangó Lakókert - Halászi (Mosonmagyaróvár mellett)
Pillangó Lakókert - Halászi (Mosonmagyaróvár mellett)
http://www.infavorem.hu/

Otthon biztonságban, nyugalomban, természetesen... A Pillangó lakókert egy igazán különleges lehetőséget jelent az Ön ideális otthonról szóló álmai megvalósításához. Mindezt könnyen megközelíthető helyen, Mosonmagyaróvártól két kilométerre, Halásziban biztosítjuk Önnek. A projekt keretében 18 db önálló, építészeti szempontból modern, családi ház jellegű lakást kínálunk gyönyörű környezetben, minőségi anyagokból, a legkorszerűbb technika alkalmazásával. A terület nagyságához képest kevés számú lakás lehetővé teszi egyfajta bensőséges lakókörnyezet kialakítását.

www.infavorem.hu
P.Color társasház
P.Color társasház
http://tarsashazaink.hu/

Cégünk már több mint tiz éve foglalkozik társasházak kezelésével, közös képviselet ellátásával. A törvényi előírásoknak megfelelő szakmai képesítéssel, közgazdászi, jogi, műszaki, informatikai, könyvelői (regisztrált mérlegképes) és szaktanácsadói háttérrel. Az alábbiakban felsoroljuk, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtunk megbízóinknak. A lista nem teljes és nem minősül ajánlatnak, azt minden egyes társasházra egyedileg alakítjuk ki, az aktuális feladatoknak megfelelően.

tarsashazaink.hu
Új építésű téglalakások, Veszprém Gizella lakóparkban, eladók!
Új építésű téglalakások, Veszprém Gizella lakóparkban, eladók!
http://www.veszpremilakasok.com

Veszprémben, a Cholnoky városrészben, a Rómer Flóris utca 2 szám alatt, új építésű, azonnal beköltözhető, kulcsrakész, egyedi fűtésű, téglalakások eladók. A társasház, fiatal településrészen található, több újonnan létesült bevásárlócentrum szomszédságában!

www.veszpremilakasok.com
Szabadhegy Mediterrano Projekt, Győr
Szabadhegy Mediterrano Projekt, Győr
http://szabadhegyprojekt.webgenerator.hu

A Szabadhegyen épülő projekt keretében mindenki megtalálja a számítását: legyen egyedülálló vagy családos, fiatal vagy idős! Amennyiben szeretne Győrben jó környéken, nívós kivitelezésű társasházi új lakásban élni, ne habozzon! Befektetőknek és magánszemélyeknek egyaránt max.2 hónapon belüli kiadási = albérleti garanciával! A minőségi mediterrano társasházban az eladó lakások emeltszintű, fűtéskész állapotban, vagy igény szerint kulcsrakészen kerülnek átadásra. A 38cm-es tégla falazat kívülről 8 cm-es hőszigetelést kap, a nyílászárók fából készülnek, fa spalettákkal, hőszigetelt üvegezéssel. Igazi Mediterrán Hangulat! A lakásokhoz teremgarázsok vásárolhatók, az udvar gyönyörű parkosítást kap. Teljeskörű és díjmentes hitelügyintézés!

szabadhegyprojekt.webgenerator.hu
Új építésű lakás Budakalász - Szivárvány társasház
Új építésű lakás Budakalász - Szivárvány társasház
http://szivarvanytarsashaz.hu/

Új lakás Budakalászon: Szivárvány társasház Budakalász szívében. Ez a korábban művelődési házként funkcionáló épület – a komoly és átfogó átalakításnak köszönhetően - egy gyönyörű szivárvány színekben pompázó társasházzá alakul, így Önnek is lehetősége van egy új lakás megszerzésére Budakalászon.

szivarvanytarsashaz.hu
Infók a Római-parti lakóparkról
Infók a Római-parti lakóparkról
http://romailakopart.hu/

Olyan lakhelyre gondolt Budapesten, amiben a hétköznapok során is könnyűszerrel kikapcsolódhat? Nézze át a Római Lakópart épülő apartman ajánlatait! Ezek az új római-parti ingatlanok kiválóak az olyanok számára, akik a nagyváros háttérzajától arrább szándékoznak letelepedni. Mivelhogy a Római Lakópart épületei egy szép, zöld térségben találhatóak. A Duna-part pedig pusztán egy pár lépésre van! Ez pazar, hiszen így a lakóparknak a szomszédságában csónakházakat is talál. A vízisportok rajongói ezért várható, hogy rögvest otthonosan érzik majd magukat! A Budán található Római Lakópart új társasházainak aprólékos műszaki leírását átnézheti a lakópark weboldalán. Az érdeklődőnek nem kell mást cselekedni, mint ráközelíteni a listában felsorolt egyik Duna közeli apartmanra, aminek a paramétereit a weblap elővarázsolja. Amennyiben felkeltette figyelmét a ehetőség, tájékozódjon a Római-parti ingatlanok részleteiről!

romailakopart.hu
Oldal leírása
lakas.wyw.hu: Lakás katalógus. Ingatlan, hitel, ingatlanirodák, apróhirdetés, költöztetés, lakásfelújítás, lakáshitel, lakópark, lakberendezés, lakásbérlés, albérlet.
Gyűjteményünkben 733 válogatott lakás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 733 | Várakozó linkek: 20 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 30604