Lakásfelújítás > 9. oldal > Lakás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lakásfelújítás > 9. oldal > 163 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Igényes szobafestő korrekt áron, azonnal, rövid határidővel
http://www.kalauz.hu/safran_szobafestes_mazolas_tapetazas_lakasfelujitas

Sáfrán László szobafestő vagyok. Budapesten és Budapest környékén ingyenes felmérés alapján, kedvező árakon, garanciával vállalok szobafestést, mázolást, tapétázást, lakásfelújítást. Alapelvem az igényes munka korrekt áron, gyors pontos határidővel. A munkáimat igény szerint bútormozgatással, teljes levédéssel és takarítással vállalom. Szobafestés, mázolás, tapétázás, lakásfelújítás, rövid határidővel, azonnali kezdéssel, Budapesten! A beázásjavítástól a teljes lakásfelújításig állok leendő és új megrendelőim rendelkezésére! 10 éve a lakosság szolgálatában! Korrekt munka korrekt áron!

Igényes szobafestő korrekt áron, azonnal, rövid határidővel
Redőny, szalagfüggőny,napellenző, szúnyogháló készítése
http://www.szalagfuggony-fortunalamella.kalauz.hu

Német partnerünk sokéves Nyugat-európai tapasztalatával karöltve, 17 éve bevált környezetkímélő technológiát használva szakosodtunk a szalagfüggönyök tisztítására, mely egyben a fő profilunk is. Az általunk használt anyagok és technológiák az EU-s szabványoknak megfelelnek. A szalagfüggönyök tisztítása mellett függönyök és egyéb árnyékoló berendezések pótlását, javítását és készítését is vállaljuk. Foglalkozunk redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, napellenzők, szúnyoghálók, termofüggönyök készítésével. Ezekre helyszíni felmérés során konkrét árajánlatot adunk. Széles szín- és anyagválasztékkal rendelkezünk. Gyártmányaink kiváló német és olasz alapanyagok felhasználásával készülnek. Vállaljuk az évenkénti karbantartást, javítást is. Termékeinkre hosszú távú garanciát vállalunk.

Redőny, szalagfüggőny,napellenző, szúnyogháló készítése
Festés Pécs és környékén!
http://festespecs.wordpress.com/

Festés és mázolás szolgáltatás minden Pécs vagy környékén élő magánszemély vagy cég számára.

Festés Pécs és környékén!
Tetőtériablak
http://www.baunettrade.hu/?page_id=46

Velux tetőtéri ablakok árusítása, és beépítése több modellben. A tetőtéri ablakok Online is megvásárolhatók!

Tetőtériablak
Redőny javítás
http://www.redonyalkatresz.hu/

Ma már a redőny javítás nem egy olyan feladat, amit egy jó szerelési leírással ne lehetne egyedül elvégezni. A redőnyalkatrész webáruházból rendelt árnyékolók és azok alkatrészeinek felrakása saját kezűleg megoldható, csak a webshop segédleteit kell megnézni hozzá. Tekintse meg Ön is!

Redőny javítás
Minőségi cserépkályha - minőségi kályhacsempéből
http://www.kalyhacsempemanufaktura.hu/cserepkalyha

A zalaegerszeg városában található kályhacsempe gyártás, közel 60 éves múlttal rendelkezik. Haladó hagyományait, gyártási kultúráját több vállalkozás is magáénak vallja. Meggyőződésünk, hogy ezen hagyományok továbbélését, továbbfejlesztését, korszerű technológiai megoldásokkal való ötvözését leghitelesebben Cégünk tudja képviselni. Referenciánk a temérdek pozitív vásárlói visszajelzés, valamint az évek során megépült és kifogástalanul működő több mint tízezer cserépkályha és kandalló. Termékeinkből ízlítő: Valójában a laikus számára a külső megjelenés alapján meglehetősen nehéz eldönteni, hogy cserépkályhával vagy kandallóval áll szemben. A cserépkályha fűtőfelülete minden esetben kályhacsempéből készül. Nagyon fontos jellemzője, hogy mindig egyedileg megépített tűztérrel, és a cserépkályha típusának, külső megjelenésének függvényében szintén egyedileg kialakított, jellemzően több méter hosszú belső füstjárattal rendelkezik. További részletek honlapunkon!

Minőségi cserépkályha - minőségi kályhacsempéből
Társasházi felújítások felügyelete - Műszaki ellenőr
http://www.epites-ellenorzes.hu/tarsashazi-felujitas.html

Egyre több társasházat újítanak fel, de sok esetben a tetszetős külső elfedi a hiányosságokat. Minden társasházi felújításnál ajánlott, hogy legyen egy mérnök végzettségű építési ellenőr, aki kontrollálja a felújítást. A társasházi felújítás közben figyelemmel kísérem és dokumentálom a megvalósítás folyamatát, elkészítem a költségvetést. Műszaki ellenőr alkalmazása mindig megtérül, de bizonyos esetekben jogszabály szerint is kötelező.

Társasházi felújítások felügyelete - Műszaki ellenőr
Műanyag ablak, ajtó Windok
http://www.windok.hu

Műanyag bejárati, beltéri ajtók és ablakok forgalmazása, beépítése kedvező áron!

Műanyag ablak, ajtó Windok
Lakásfelújítás garanciával, pluszköltségek nélkül.
http://lakasfelujitas-karbantartas.hu/

Sokan idegeskednek, feszültek, amikor lakásfelújításba kezdenek. A legfontosabb probléma számukra, elég lesz-e a félretett pénz a munkálatokra? Ha sikerül megegyezni egy mesteremberrel, vagy kivitelező céggel, mindig ott a félsz a tulajdonosban, mikor fogják neki azt mondani: a munkák befejezéséhez a megállapított összegtől eltérően, több pénzre van szükség. A DEWIND - TEAM Kft-nél ez a helyzet elképzelhetetlen. Weboldalunkon az árajánlat kalkulátor segítségével Ön tervezheti a költségeket. Ha megkeres minket, ingyenesen konkrét árajánlatot adunk. Elkészítjük a lakásfelújítás részmunkáinak határidős beosztását, melyet egyeztetünk Önnel. Csak akkor kezdjük a lakásfelújítást, amikor Ön elfogadta az árajánlatunkat, és ismeri a határidőket. Innentől kezdve Önnek más dolga nincs, hiszen mi koordináljuk a munkákat, mi felelünk a határidők betartásáért. Nem ismerjük a határidő túllépés és a pluszköltség fogalmát sem. Lakásfelújítás mestere - DEWIND - TEAM Kft.

Lakásfelújítás garanciával, pluszköltségek nélkül.
Duplo-Duplex Szigetelés mesterfokon
http://www.duplo-duplex.hu/

A Duplo-szigetelés rendszer, mely kiterjed a hő- és hangszigetelés minden részletére. Lényege a meglévő ablakokat nem változtatja meg, nincs bontás, nincs piszok. Ugyanakkor tökéletesen pótolja a meglévő, hagyományos ablakok hiányosságait. Amennyiben a hanghullámok kedvezőbb törése érdekében az ablakot 6 mm vastagságú üveggel szereljük, akkor kedvező eredményeket kapunk.

Duplo-Duplex Szigetelés mesterfokon
Lakásfelújítás, házfelújítás teljeskörű tervezése, kivitelezése
http://www.salgo.eu/osszefoglalok/lakasfelujitas-hazfelujitas-lakas-felujita ...

Az alapvető felújítás mellett a lakás belsőépítészeti kialakítást is vállalunk: galériákat építünk be (akár fa vagy fém szerkezettel, lépcsővel), álmennyezetet készítünk, üvegtégla és gipszkarton térelválasztókat falakat építünk, légkondicionáló berendezést építünk be (vagy előkészítjük a szükséges csöveket és vezetékeket). Szükség esetén a lakáson/házon belüli lépcsőket, nyílászárókat felújítjuk - szerkezetileg is -, vagy cseréljük és újraburkoljuk. Több, mint 22 év tapasztalattal, megfizethető áron vállalunk teljeskörű lakásfelújítással, házfelújítással kapcsolatos tervezési és kivitelezési munkákat, javításokat, karbantartást!

Lakásfelújítás, házfelújítás teljeskörű tervezése, kivitelezése
Lakásfelújítás Győr
http://lakasfelujitas-gyor.hu

Az F-Fény Bt. (alakult 2000, február) online üzletága. Lakásfelújítással, közterületek, középületek restaurálásával, nehézgépek fényezésével is foglalkozik. Tevékenységi körébe tartozik új és használt ingatlanok teljeskörű renoválása, kivitelezéssel. Az ügyfélnek lehetősége az ingyenes állapotfelmérés és díjmentes ajánlattétel. Cégünk minden esetben hivatalos, garanciával biztosított munkát végez.

Lakásfelújítás Győr
Építkezők Háza | Veszprém
http://www.triasz.hu

Cégünk építőanyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. A magánvásárlók mellett viszonteladó partnereket is kiszolgálunk, valamint kivitelező cégeknek is értékesítünk. Szolgáltatások: Anyagszükséglet számítás, Szaktanácsadás, Fuvarozás és fuvarszervezés, Nyílászáró beépítés, Bemutatóterem, Kivitelező ajánlás

Építkezők Háza | Veszprém
Nyílászáró csere
http://www.nyilaszaro.org

Cégünk Magyarországon gyártott műanyag nyílászárók, illetve árnyékolók forgalmazásával, és szakszerű beépítésével és cseréjével foglalkozik.

Nyílászáró csere
Ablakok
http://nivosablak.hu/

Építkezik és nem tudja milyen stílusú és típusú ablakokat helyezzen be ? Ezen az oldalon utána tud járni , ötletet tud meríteni és ,ha még mindig nem jutott előrébb akkor a mesteremberek segítségét is tudja kérni . A mesteremberek helyszíni felmérés után kecsegtető árajánlattal fogják önt megkeresni.

Ablakok
Hirdetések
Oldal leírása
lakas.wyw.hu: Lakás katalógus. Ingatlan, hitel, ingatlanirodák, apróhirdetés, költöztetés, lakásfelújítás, lakáshitel, lakópark, lakberendezés, lakásbérlés, albérlet.
Gyűjteményünkben 668 válogatott lakás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 668 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 25937