Lakásfelújítás > 8. oldal > Lakás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lakásfelújítás > 8. oldal > 167 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
A minőségi burkolás
http://www.hungary-bau.hu

Burkolás és burkoló munkák minőségi kivitelezéssel. vállalunk minden nemü hidegburkolást kül és beltérben egyaránt 100 % garanciával Budapest és környékén

A minőségi burkolás
Redőnyáruház
http://www.redonyaruhaz.com/

Miért érdemes benézni a redőnyáruház honlapjára? Itt minden redőny alkatrész beszerezhető, ami ahhoz szükséges, hogy amikor Ön otthon nekilát, hogy megjavítsa, felszerelje a redőnyt, ne ütközzön akadályba. A webáruház az Ön munkáját hasznos segédletekkel, leírásokkal támogatja. Tekintse meg!

Redőnyáruház
Vízszerelő, fűtésszerelés, gázszerelő munkát vállalok Debrecenben
http://www.viz-gaz-futesszerelo.hu/

Vízszerelő, gázszerelő, és fűtésszerelési munkákat végzünk Debrecen és vonzáskörzetében. Vízszerelés: Épületek csőhálózatának a bevezetése, vagy a meglévő hálózat átcsövezése. Fűtésszerelésnél ingyenes árajánlat készítés. Munkáinkra, az általunk hozott anyagnál garanciát vállalunk. Gázszerelő munkákat vállalunk a családi házaktól kezdve a társasházakon keresztül szinte mindenhol. Ezen kívül öntöző rendszerek kiépítése is megoldható általunk.

Vízszerelő, fűtésszerelés, gázszerelő munkát vállalok Debrecenben
Lakásfelújítás Budapest
http://www.renouveaux.eu/lakasfelujitas

Minőségi lakásfelújítást vállalunk Budapest területén, a tervezéstől a kivitelezésig. Belsőépítészünk segít megvalósítani elképzeléseid és a háttérben dolgozó kvalifikált mesteremberek biztosítják a munka igényességét, az elégedett ügyfeleket. Kisebb átalakítási munkákat is vállalunk, többek között hideg és meleg burkolást, víz-, fűtés- és villanyszerelést, festést, mázolást, tapétázást. Lakberendezőnk segít a bútorozásban, konyhád megtervezésében, a színek kiválasztásában. Tekintsd meg honlapunkon a referencia munkáinkat, várjuk jelentkezésed!

Lakásfelújítás Budapest
Üvegkorlát, üveg tolóajtók tervezése és kivitelezése.
http://clearglass.hu/

Minőségi, biztonságos, design üvegkorlátokat, üveg tolóajtókat és üveg elválasztókat építünk. Exkluzív hangulat, tágas térérzet, légies megfogalmazás. Tucat megoldások helyett válaszd az egyedi üvegkorlátokat, üveg tolóajtókat. Tanácsadás, tervezés, kivitelezés

Üvegkorlát, üveg tolóajtók tervezése és kivitelezése.
Mosdó, szaniter webshop
http://www.mosdoshop.hu

Mosdó és szaniter termékek internetes forgalmazása. Mosdó és szaniter termékek házhozszállítása az ország egész területén. A mosdó meghatározó eleme a fürdőszoba kinézetének. Formájával meghatározzuk a fürdőszobánk stílusát, hangulatát. Segítünk mosdót választani.

Mosdó, szaniter webshop
Villanyszerelő garanciával
http://pkvillanyszereles.hu

Villanyszerelés, riasztó szerelés, központi porszívó, elektromos fűtés szerelés garanciával! Munkáink során kizárólag minőségi anyagokkal és minőségi szerszámokkal dolgozunk, a megrendelő igényeinek megfelelően. Maximálisan segítjük ügyfeleinket elképzeléseik megvalósításaiban, és nem utolsó sorban mindig a megadott határidőre teljesítünk. Munkáinkra minden esetben teljes körű garanciát vállalunk, melyeket az érvényben lévő szabványok betartásával teljesítünk.

Villanyszerelő garanciával
Napenergiás vízmelegítő
http://www.tokyosolar.hu

Ne fizessen többet a meleg vízért! Használjon napenergiás vízmelegítőt, azaz napkollektort és csökkentse a havi kiadásait. A napkollektor nem használ energiát. Se áramot, se gázt, se mást. Ingyen melegít Önnek meleg vízet! A napkollektor ára gyorsan megtérül. Egyszerű, megbízható szerkezet, könnyű, gyors szerelés. Vákuumcsöves napkollektor a jó választás. A napenergiás vízmelegítő segítségével előállított melegvíz alkalmas fürdésre, medencefűtésre, mosogatásra, mosásra, mosogatógépbe.

Napenergiás vízmelegítő
Nagytakarítás
http://www.okotakaritas.hu/nagytakaritas.php

www.okotakaritas.hu - Felújítás/építkezés utáni takarítás, szezonális nagytakarítás. ÖKO Takarítás - egy tudatos választás, ami biztonságos Önnek és környezetünknek. Takarítás a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével. Akár iroda takarítás, akár lakástakarítás vagy szőnyeg-és kárpit tisztítás a feladat, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kizárólag környezetbarát takarítószereket és technológiát alkalmazzunk. Kéréseit rugalmasan kezeljük, hogy minél elégedettebb legyen. Keressen minket!

Nagytakarítás
Hőtükör fólia
http://www.heatkeeper.hu

Egy tipikus, központilag fűtött helyiségben sok hő vész el a radiátor mögötti és feletti falfelületen mielőtt összegyűlne a mennyezetnél, ahol további hőveszteség lép fel az épületszerkezetben. A Heatkeeper energia-megtakarító radiátor panel speciális fűrészfogas kialakítása egy másfajta áramlási képet eredményez a helyiségben. Így a meleg levegő szétáramlik a szobában, csökkentve a szoba felmelegítéséhez szükséges időt, és gyakorlatilag megszünteti a hideg foltokat. Egyenletesebb hőeloszlást eredményez. Takarítson meg energiát és fűtőanyagot hőtükör fóliával!

Hőtükör fólia
Minden ami lakásfelújitás
http://epiteszek.hupont.hu/

Varga Sándor a nevem és 10 éve lakásfelújitásal foglalkozok. Az építőiparon belül fő vállalkozási területem a lakásfelújítás. Bármilyen felújitás, átalakitás, kisseb vagy nagyobb lakásfelújitás: kis festés, kis burkolás, forduljon bizalomal felénk. Magas referenciával rendelkezünk.

Minden ami lakásfelújitás
Parketták, teraszburkolatok
http://www.parkettagyar.hu

Cégünk feladata, hogy a vásárlók, viszonteladók, tervezők, illetve a kivitelezők válláról teljesen levegyük a kül- és beltéri burkolatokkal kapcsolatos terheket, legyen szó belsőépítészetről, lakópark tervezésről, ingatlanfejlesztésről vagy otthonunk csinosításáról. Kínálatunkban megtalálhatók: laminált parketták, szalagparketták, parafa padlók, linóleum padlók, teraszburkolatok széles választéka.

Parketták, teraszburkolatok
Lakások és társasházak riasztó rendszerének kiépítése
http://www.riaszto-kamera.hu/riaszto-tavfelugyelet/RIASZTO/

Passzív és dual mozgásérzékelőink telepítését mindig előzetes helyszíni felmérés alapján tervezzük meg. A riasztó rendszerek kiépítéséhez csak a Mabisz által bevizsgált és ajánlott eszközöket használunk.

Lakások és társasházak riasztó rendszerének kiépítése
Hajópadló burkolat
http://tetofa.hu/hajopadlo

Többféle fa padlóburkolatot ismerünk, ezek közül az egyik a hajópadló. Sokáig hanyagolták a faiparban, azonban ma a fa alapanyagok fellendülésével újra népszerű burkolat lett a hajópadló. A faanyagok alkalmazása a lakásban, házban ismét divatba jött. A hajópadló egyrészt designos, másrészről legfőbb tulajdonsága, hogy könnyen és gyorsan lerakható. Kicsit hasonlít a laminált padlóhoz, de jobb minőségű. Valód fából készült.

Hajópadló burkolat
Fa és műanyag tetőtéri ablakok
http://velux.teto-ablak.hu/

Cégünk fő tevékenysége az építőanyag nagy- és kiskereskedelem. Versenyképes árainknak és megbízható szállításunknak köszönhetően a környező településeken vezető szerepet vívtunk ki a magánépítkezők és a kivitelezők körében egyaránt. Kínálatunkban megtalálhatók többek közt fa és műanyag tetőtéri ablakok, térdfalablakok, tetőerkélyek, redőnyök, reluxák, fénycsatornák és egyéb kiegészítők.

Fa és műanyag tetőtéri ablakok
Hirdetések
Oldal leírása
lakas.wyw.hu: Lakás katalógus. Ingatlan, hitel, ingatlanirodák, apróhirdetés, költöztetés, lakásfelújítás, lakáshitel, lakópark, lakberendezés, lakásbérlés, albérlet.
Gyűjteményünkben 736 válogatott lakás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 736 | Várakozó linkek: 16 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 30615