Top 40 legújabb link > Lakás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Dr. Dobozy Lilla ügyvéd, ingatlanjog
http://www.drdobozylilla.hu/ingatlanjogasz-ingatlanos-adasvetel-atiras-ugyve ...

Az elmúlt években rendkívül megemelkedett a különböző lakások, lakóingatlanok, házak iránti kereslet. Nagyon fontos, hogy az ilyen jellegű ügyletekhez kapcsolódó szerződéseket úgy, mint ingatlan-adásvételi szerződést, ajándékozási szerződést egy hozzáértő ügyvéd, ingatlanjogász készítse el, ellenjegyezze akár lakásvásárlás, akár házvásárlás, egyéb átruházás esetén. Már csak azért is, mert ezek olyan speciális jogügyletek, amelyek jogszabályban előírt módon, kötelezően ügyvéd ellenjegyzése által vagy közjegyző hitelesítésével keletkezhet. Kiemelt ügyek, amikben kereshet: ingatlan adásvételi szerződés, ingatlan ajándékozási szerződés, jelzálog, haszonélvezeti jog, tulajdonjogi perek, közös tulajdonnal kapcsolatos jogviták, birtokper, birtokvédelmi eljárás, társasházi alapító okirat, elbirtoklással kapcsolatos ügyek. Elérhetőségeim: H-1055 Budapest, Balassi Bálint utca 25. IV/1 Hétfő – Csütörtök: 9.00 – 19.00 Péntek: 9.00 – 16.00 Tel.: +36 20 501 3414

Dr. Dobozy Lilla ügyvéd, ingatlanjog
Energetikai tanúsítvány - díjtalan kiszállás
http://tanusitas24.hu/energetikai-tanusitvany.html

Ingatlan vásárlás előtt áll? Bérbe adná lakását? Akkor Önnek is szüksége van ingatlana energetikai tanúsítványára! Ha fontos, hogy jó besorolást kapjon az ingatlan piacon, vagy csak tisztában szeretne lenni az adott épület hiányosságaival, akkor a legjobb helyen jár! Rövidebb felmérésünket követően garantáltan tudni fogja, hogy mit kell módosítania az ingatlanban. Az energia tanúsítvány ára eltérő lehet családi házak, társasházi lakások esetében. A kiszabott díjakról és a tanúsítványról érdeklődjön weboldalunkon!

Energetikai tanúsítvány - díjtalan kiszállás
Betonvágás-fúrás panellakásban
http://falvagas.hu/betonfuras-arak/

Itt vannak a profi falvágók...panelfal, téglafal? Nem gond! Betonvágással precízen, biztonsággal elkészíthetőek: Új nyílások vágása: ablak, ajtó, átadó, válaszfal vágás, födémvágás. Bontások: liftaknák, lépcsők, teraszok vágása. Gyémánttechnológia további előnyei közé tartozik, hogy a munkavégzés por és rezgés mentesen zajlik, illetve a vágott felület is sík marad. Továbbá nagy pontossággal történnek a falvágási munkálatok legyen szó panelvágásról, vagy teljes falak lebontásáról. Ha a körülmények miatt szükséges (pl. laminált parketta), járófelület esetén HILTI gyémánt darabológépet is alkalmazunk vékonyabb válaszfalak esetén, ekkor a falvágást folyamatos ipari elszívás kíséri, így a porszennyeződés 95%-a megoldódik. Vizes és száraz technológiával is dolgozunk igénytől függően!

Betonvágás-fúrás panellakásban
Tepénzed - lakásbiztosítás
http://tepenzed.hu/lakasbiztositas/

Független pénzügyi tanácsadó iroda Győrben. Oldalunkon megismerheti a lakásbiztosítások legfontosabb jellegzetességeit, ingyenes szolgáltatásunkkal segítünk kiválasztani az Önnek szolgáltatás és biztosítási díj szempontjából is leginkább megfelelő lakásbiztosítást. Egyéb biztosítási és pénzügyi kérdésekben is állunk rendelkezésére, kérje ajánlatunkat, keressen fel bennünket!

Tepénzed - lakásbiztosítás
Infók a Római-parti lakóparkról
http://romailakopart.hu/

Olyan lakhelyre gondolt Budapesten, amiben a hétköznapok során is könnyűszerrel kikapcsolódhat? Nézze át a Római Lakópart épülő apartman ajánlatait! Ezek az új római-parti ingatlanok kiválóak az olyanok számára, akik a nagyváros háttérzajától arrább szándékoznak letelepedni. Mivelhogy a Római Lakópart épületei egy szép, zöld térségben találhatóak. A Duna-part pedig pusztán egy pár lépésre van! Ez pazar, hiszen így a lakóparknak a szomszédságában csónakházakat is talál. A vízisportok rajongói ezért várható, hogy rögvest otthonosan érzik majd magukat! A Budán található Római Lakópart új társasházainak aprólékos műszaki leírását átnézheti a lakópark weboldalán. Az érdeklődőnek nem kell mást cselekedni, mint ráközelíteni a listában felsorolt egyik Duna közeli apartmanra, aminek a paramétereit a weblap elővarázsolja. Amennyiben felkeltette figyelmét a ehetőség, tájékozódjon a Római-parti ingatlanok részleteiről!

Infók a Római-parti lakóparkról
Eladó lakások a XIII. kerületben, Angyalföld, Vizafogó
http://eladolakas13ker.hu/

Weblapunkon összegyűjtöttük és adatbázisunkat folyamatosan frissítjük az eladó lakásokra vonatkozóan a XIII. kerületben akár a Népsziget, Lőportárdűlő vagy Vizafogó vagy Újlipótváros térségében aktuális az Ön számára a lakás keresés. Minden hirdetésünk aktuális. Irodánkban szakképzett munkatársak várják önt, ha lakást kíván vásárolni vagy értékesíteni. Az eladó lakások a XIII. kerületben kedvező áron várják önt.

Eladó lakások a XIII. kerületben, Angyalföld, Vizafogó
lakásfelújítás Budapest - sisco.hu
http://www.sisco.hu/content/lakasfelujitas-budapest.html

Cégünk közel egy évtizede foglakozik lakásfelújítással Budapest területén. Filozófiánk, hogy csak a legjobb minőségben készítünk lakásfelújítást. Ezért minden évben korlátozott számban vállalunk megbízásokat. Kollégáink angol, francia és német nyelven beszélnek ezért külföldi ügyfél estén is folyamatos kapcsolattartást tudunk biztosítani. Cégünk teljes körű lakásfelújítási szolgáltatást nyújt. Lakberendezés, belsőépítészet lakásfelújítás, engedélyezés. Kérjen ajánlatot, ha lakásfelújításra, ha a lakása Budapest területén található.

lakásfelújítás Budapest - sisco.hu
lakásfelújítás Budapest - lakberendezés - Flamingoenteriors Kf
http://flamingointeriors.hu/lakasfelujitas-budapest-tervezes-es-kivitelezes/

Flamingo interiors Kft Budapest és Pest megye területén lakásfelújítással foglakozik. Több éves tapasztalatunk van minőségi és egyedi igényeket kielégítő lakásfelújításban. Kollégáink korábban Európában dolgoztak lakás és kastély felújításokon. Az itt megszerezett tudást évek óta kamatoztatják budapesti lakásfelújításoknál. Cégünket és lakásfelújítás szolgáltatásunkat olyan ügyfeleknek ajánljuk akik nem szeretnek kompromisszumot kötni a minőség terén. Cégünk teljes körű szolgáltatást kínál ügyfelei részére az alábbi szolgáltatásokban: - belső építészeti tervezés - lakásfelújítás - lakberendezés - gépészeti tervezés felújítás Ügyfeleink részére egyedi ajánlatotokat tudunk adni desing és egyedi szaniterek, hideg meleg burkolatok áraira. Elérhetőségeink egyikén kérjen ajánlatot, ha Budapesten vagy Pest megyében szeretne lakásfelújítást.

lakásfelújítás Budapest - lakberendezés - Flamingoenteriors Kf
Kicsi a lakás? Helytakarékos konyha- és nappali bútorok!
http://www.realisbutor.hu

Ha lecserélné konyhabútorát, vagy egy új hálószoba bútoron esetleg szekrénysoron gondolkodik, akkor itt jó helyen jár, mert nálunk minőségi, a legújabb trendeknek is megfelelő bútorok közül válogathat, méghozzá reális áron! Bútor webáruházunk folyamatosan frissülő választékában találhat hálószoba bútort, konyhabútort, szekrénysort is, sőt az étkezőt, a fürdőszobát, a nappalit, az előszobát és az irodát is berendezheti, vagy apróbb kisbútorokkal kiegészítheti. ! Nézzen szét, kattintson tovább!

Kicsi a lakás? Helytakarékos konyha- és nappali bútorok!
Lakásbiztosítás betörés esetén
http://www.biztositasok.hu/lakasbiztositas-gyorsan.html

Összesen 15 biztosítóval állunk kapcsolatban, így biztos lehet abban, hogy az Ön számára legkedvezőbbet választhatja ki a kötelező biztosítások közül. Az egyes ajánlatok összehasonlításában kalkulátor segíti majd, amellyel nemcsak a kötelezőket, hanem a casco lehetőségeket is összemérheti. Mindezeken felül utas- és lakásbiztosítás kötésekor is számíthat ránk. Online is megkötheti biztosítását. Bízzon meg minket, és minden feladatot elvégzünk Ön helyett! Szolgáltatásunkért ráadásul egy forintot sem kell fizetnie.

Lakásbiztosítás betörés esetén
Adásvételi szerződések - Dr. Benedek Csaba ügyvéd - Budapest
http://www.drbenedek.hu/ingatlanjogasz-ingatlanos-ugyved-bp/

Ingatlant vásárol? Jogi segítségre, ügyvédre van szüksége? Adásvételi szerződések elkészítése, ellenjegyzése, teljes körű tanácsadás, és földhivatali ügyintézés a tulajdoni lap beszerzésétől az Ön tulajdonjogának bejegyzéséig. Mindez teljes garanciával. A részletekről telefonon kaphat tájékoztatást. A szolgáltatás a fentieken túl magában foglalja: A teljes körű tanácsadást, a hiteles tulajdoni lap beszerzését, az ingatlan jogi helyzetének alapos vizsgálatát, az ügyelettel kapcsolatban esetlegesen szükségessé váló egyéb okiratok megszerkesztését (pl. elővásárlási jogról lemondó nyilatkozat, stb.), a teljes körű képviseletet és földhivatali ügyintézést, az esetleges ügyvédi letétkezelést, az adó és illetékfizetésre vonatkozó tájékoztatást, és az ezzel összefüggő tanácsadást.

Adásvételi szerződések - Dr. Benedek Csaba ügyvéd - Budapest
Kipróbálható franciágyak olcsón
http://franciaagy.net/

Olcsó és új kiváló kategóriájú franciaágy Német és Olasz országból, az Ön igényeinek megfelelően. Mi nem webshopként üzemelünk, hanem egy 4000 m2-es raktár áruház. Hazánk legnagyobb franciaágy elosztóhelye. Költségeinket maximálisan leszorítva, szerény személyzettel, nagyon kis árréssel dolgozunk. Azt valljuk, hogy jobb, ha a vevő magának leteszteli a franciaágyat (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és elviszi, a látatlanban rendelés helyett. Két forrásból dolgozunk: egy olasz cég, aki prémium minőségű franciaágyakat szállít nekünk. A másik vállalat németországi, nekik Magyarországon található a logisztikai központja. A franciaágyak minőségét a Deutsch Qualität elve határozza meg. Jöjjön el, nézze meg, próbálja ki... és vásárolja meg, majd vigye/vitesse! Ilyen egyszerű!

Kipróbálható franciágyak olcsón
Üvegkorlát, üveg tolóajtók tervezése és kivitelezése.
http://clearglass.hu/

Minőségi, biztonságos, design üvegkorlátokat, üveg tolóajtókat és üveg elválasztókat építünk. Exkluzív hangulat, tágas térérzet, légies megfogalmazás. Tucat megoldások helyett válaszd az egyedi üvegkorlátokat, üveg tolóajtókat. Tanácsadás, tervezés, kivitelezés

Üvegkorlát, üveg tolóajtók tervezése és kivitelezése.
Lakásfelújítás A-Z-ig írásos garanciával
http://www.dewind.hu/

Cégünk a Homehouse Kft. lakóingatlanok illetve irodák felújítására specializálódott. Szolgáltatásaink: - lakásfelújítás - családi ház felújítás - iroda felújítás - térburkolás - homlokzati hőszigetelés - homlokzati felújítás - nyílászáró szakkereskedés Cégünk Budapest, Gödöllő, Szentendre, Debrecen területeken tudja vállalni ingatlanja felújítását.

Lakásfelújítás A-Z-ig írásos garanciával
Dizajnos beltéri ajtó modellek
http://www.szalafa.hu/

A nyílászárók nemcsak a lakás külső megjelenésére vannak hatással. A beltéri ajtók adják meg a lakás alaphangulatát. Kínálatunkban temérdek, különféle stílusú belső ajtó szerepel, amelyek között biztosan megtalálja az otthonához illőt. Az ajtók többségét gyönyörű mintázatú furnér borítja, amely természetességet, otthonosságot és melegséget sugároz, de számtalan MDF ajtó, tolóajtó és üvegajtó is fellelhető kínálatunkban. Több mint 20 éves tapasztalatunkkal mi diktáljuk a hazai ajtódivatot.

Dizajnos beltéri ajtó modellek
Szobafestés Budapesten!
http://www.festes-szobafestes-budapesten.hu/

Egy alapos festés gyakran felér egy felújítással! Ha profikra bízza a lakásfestést, nem érheti csalódás! Engedje meg, hogy sok éves tapasztalatunkkal és igényes munkánkkal szebb és biztonságosabb hellyé tegyük az otthonát! Szeretne igazi, barátságos kuckót varázsolni gyermekének? Válassza gyerekszoba festés szolgáltatásunkat, és varázsolja a kedvenc rajzfilmfigurákat vagy mesehősöket a helyiség falára! Szobafestés egészségbarát anyagokkal, igényesen, Budapesten! Hívjon bennünket most!

Szobafestés Budapesten!
Legújabb zuhanykabinok szuper áron!
http://www.varioglass.hu/

Felújítást tervez? Saját otthonát igyekszik kialakítani? Mielőtt elképzelné álmai fürdőszobáját, kattintson kínálatunkért! Zuhanyfalak és zuhanyajtók, kádparavánok és zuhanykabinok széles választéka minden évbe frissülő katalógusunkban, a legújabb trendek szerint. Keressen minket a legújabb műszaki megoldásokért, legtrendibb kiegészítőkért! Savmart, vagy színes üvegfelületek, rozsdamentes acél és króm szerelvények, különleges műszaki megoldások széles választékban, remek áron. Nézze meg még ma!

Legújabb zuhanykabinok szuper áron!
Ablakszigetelés - ajtószigetelés
http://www.tospur.hu/ablakszigeteles/

Húsz éve szakterületünk az ablakfelújítás és az ablakszigetelés. Nem fog bennünk csalódni, az általunk végzett munka minőségét CSI és ISO 9001 bizonylatok igazolják. Csökkentse fűtésköltségeit az elavult üvegek cseréjével! Az ablakok utólagos szigetelése során korszerű anyagokat, két-, illetve háromrétegű üveget használunk. A legújabb fejlesztések is elérhetőek nálunk, így a piac legjobb hőszigetelő tulajdonságaival rendelkező Heat Mirror üvegek vagy az öntisztító típusok. Kérje ajánlatunkat! Hívjon bizalommal.

Ablakszigetelés - ajtószigetelés
Új építésű lakás Budakalász - Szivárvány társasház
http://szivarvanytarsashaz.hu/

Új lakás Budakalászon: Szivárvány társasház Budakalász szívében. Ez a korábban művelődési házként funkcionáló épület – a komoly és átfogó átalakításnak köszönhetően - egy gyönyörű szivárvány színekben pompázó társasházzá alakul, így Önnek is lehetősége van egy új lakás megszerzésére Budakalászon.

Új építésű lakás Budakalász - Szivárvány társasház
Beltéri üvegkorlátok
http://www.glassworld.hu/kulteri-es-belteri-uvegkorlat.html

Tegye szebbé otthonát, munkahelyét azzal, hogy természetes fénnyel biztosítja a megvilágítást! Varázsoljon fényesebb irodát üvegfal alkalmazásával, vagy mutassa nagyobbnak a teret azzal, hogy üvegkorlátot alkalmaz a lépcső mellett! Nézze meg üveg építészeti megoldásokat bemutató galériánkat, és rendeljen tőlünk bármilyen üveg elemet az ajtótól a gravírozott zuhanykabinig! A Glass World Kft-nél kiváló minőségű termékekkel, szakértő tanácsadással, precíz, gyors munkával állunk rendelkezésére! hívjon bátran!

Beltéri üvegkorlátok
Gazdaságos ingatlanüzemeltetés - Város-Ház cégcsoport
http://www.varos-haz.hu/

Cégcsoportunk 1997 óta látja el lakó-, üzlet- és irodaépületek közös képviseletét. Úgy hisszük, a közös képviselő legfőbb feladata a képviselt ingatlan működésének gazdaságossá és fenntarthatóvá tétele. Ezt csakis körültekintő pénzügyi tervezéssel lehet elérni, amelynek szerves részeként tekintünk a kiadások csökkentését célzó fejlesztésekre. Munkatársaink folyamatosan figyelik az ilyen jellegű felújítások finanszírozását célzó pályázatokat. Pénzügyi válságok kezelésében is tapasztaltak vagyunk.

Gazdaságos ingatlanüzemeltetés - Város-Ház cégcsoport
Festék és dekor webáruház
http://www.festekes.hu

Festéshez ecsetek, festőhengerek, takarófóliák és egyéb festőszerszámok webáruháza. Minden amire lakásfelújításhoz szükség lehet. A hobby dekor kedvelők is megtalálják a dekoráláshoz szükséges anyagokat és kellékeket. A webshopban országos kiszállítással lehet rendelni az eszközök mellett festékeket és lazúrokat is.

Festék és dekor webáruház
Lakás bútorok Győrben
http://www.doktorkanape.hu

Kiváló minőségű bútorok a Dr. kanapé kínálatában. A termékeik egytől egyig kiváló minőséget képviselnek. Rendkívül kedvező árakon lehet bútoraikhoz hozzájutni. Nagyon sok terméküket akciós áron kínálják. Vállalnak házhozszállítást, az ország egész területén. Kecskeméten és Szolnokon is található bútorüzletük.

Lakás bútorok Győrben
Zuhanykabin, zuhanypanel minden mennyiségben!
http://olcsozuhanykabinok.hu/

Te is próbáld ki cseh és német zuhanykabin, zuhanypanel rendszereinket, nem bánod meg! Egy hidromasszázs zuhanykabin beléd is életet ver egy hosszú nap után! A zuhanykabin bármilyen extrával szerelhető, még tévével is! Az Olcsó Zuhanykabin Áruházban téged is várunk!

Zuhanykabin, zuhanypanel minden mennyiségben!
Hatalmas légbevezető és biztonsági ajtó akciók
http://legbevezeto.hu/

A Légbevezető Webáruházban több száz termékből válogathatsz, biztonsági ajtó, nyílászáró, műanyag ablak, gyere és nézz szét! Szakembereink mindig segítenek a megfelelő légbevezető és biztonsági ajtó kiválasztásában is!

Hatalmas légbevezető és biztonsági ajtó akciók
Kávai költöztetés
http://www.kavaikoltoztetes.hu/

Ha szeretné, hogy a költözése zökkenőmentesen történjen, válasszon minket! Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és munkatársaink bármilyen helyzetet képesek megoldani. A kávai költöztetés maximálisan figyelembe veszi az ügyfelek igényeit, pontosan és precízen dolgozik.

Kávai költöztetés
Kilincs webáruház
http://webkilincs.hu/

A webkilincs.hu webáruház minőségi, rozsdamentes kilincsek hatalmas választékával várja vásárlóit. A klasszikustól a modern formatervezésig minden típusban találhatunk ajtó és ablak kilincseket, fogantyúkat, gombokat. Termékeiket kedvező árakon kínálják, és gyorsan precízen házhoz is szállítják. A webkilincs.hu üzemeltetője a Domi-Dór Kft., üzletük Budapesten a XI. kerületben található.

Kilincs webáruház
Dohányzóasztal és egyéb bútorok egy helyen
http://butor-szonyeg.hu/nappali_6/dohanyzoasztalok_29

Sok fajta bútor megtalálható az A-Z Bútor Webáruház kínálatában. Az online felkereshető üzlet asztalok tekintetében is széles kínálatot biztosít, dohányzó- és étkező asztalt is kínál, valamint a lakás egyéb részeit is gazdagon be lehet bútorozni a cég által kínált darabokkal. Gyermekeknek is széles választékban található bútor.

Dohányzóasztal és egyéb bútorok egy helyen
Bérelj lakást okosan - információs portál
http://www.okosanlakj.hu/blog

Lakást szeretnél bérelni, de nem tudod hogyan kezdjed, mit csinálj? Elmondjuk neked a lakásbérlés buktatóit, az albérlet előnyeit, hogyan létesíts tartózkodási helyet, hogyan költözz gyorsan és gond nélkül, hogyan írj jó albérleti szerződést és mit csinálj, ha felmondják a bérleményt.

Bérelj lakást okosan - információs portál
Lakás dísze egy keleti szőnyeg
http://www.agas.hu/index-bolt.htm

Az Aga's Perzsaszőnyegek az egyik legjobb minőségi és eredeti keleti szőnyegek forgalmazója Magyarországon. A boltjuk Budapesten található, ahol minden egyes termék megtekinthető és azonnal meg is vásárolható. Amennyiben a megrendeléseket online szeretné a vásároló kivitelezni, a webshopban erre is van mód.

Lakás dísze egy keleti szőnyeg
Gerland - bútorok szobába
http://www.gerland.hu/

Bútorok készítése több éves tapasztalattal, a Gerland Bútorstúdió szakembereitől. Bútoraikat nagyszerű minőségű alapanyagokból készítik és komplett konyhák berendezését is elvégzik.

Gerland - bútorok szobába
Puha shaggy szőnyegek - szonygjoaron.hu
http://www.szonyegjoaron.hu/shaggy-szonyeg/250-x-350-cm/

Elegáns, különleges shaggy szőnyegek széles választéka. Nagyon vastag és puha, kellemes tapintású shaggy szőnyegek között keresd meg az otthonodba illőt. Igazán mutatós darab lehet otthonod padlóján. Kiváló minőség, Extra kényelem Könnyű kezelhetőség jellemzi szőnyegeinket.

Puha shaggy szőnyegek - szonygjoaron.hu
Kandalló építés és tervezés
http://www.kandallos.hu

Kandalló, öntöötvas, öntvény, vízteres, elektromos kandallóburkolatok, különböző kandallóbetétek és hődobok választékát és variációit megtalálja kandallos weboldalunkon! Ha kandallót szeretne, de nem tud kiigazodni az öntöttvas kandallóbetétek, vízteres kandallók, folytonégő és elektromos kandalló tűzterek és egyéb kandalló kiegészítők világában keressen meg minket, vagy kérjen ajánlatot. Segítünk a kandalló építésében és tervezésében is akár modern kandallót, vagy más stílust szeretne! További információt és segítséget oldalunkon talál!

Kandalló építés és tervezés
Költöztetés zongoraszállítás
http://zongoraszallitas.biz/

Nem csak zongoraszállítással foglakozunk, bár az a fő profilunk. Elköltöztetünk bármit és bárkit, ráadásul hihetetlenül kedvező árakon! Ahhoz képest, hogy milyen profi munkát végzünk, igen csak jutányos árakon dolgozunk, ár- érték arányban verhetetlenek vagyunk. Győződjön meg róla a saját szemével! Az igazi referencia számunkra az, amit ügyfeleink mondanak rólunk.

Költöztetés zongoraszállítás
Bútorszállítás
http://www.koltoztetes.hu

Most vásárolt bútorokat, de nincs aki elszállítsa önnek? Esetleg nem találja a megfelelő bútorszállító céget aki reális áron szállít? Akkor önnek a profi költöztetés cégre van szüksége! Nem csak a költözködésben hanem a bútorszállításban is tudnak segíteni önnek és csak egy telefon hívásra vannak öntől!

Bútorszállítás
nagyniki interior design – belsőépítészeti tervezés, kivitelezés
http://www.nagyniki.hu/

Nagy Nikoletta enteriőr és környezettervező oldala. Az esztétikumon túlmutatva célom, az egyedi, személyre és funkcióra szabott belső tér és enteriőr megteremtése, legyen szó egy otthonról, irodáról, vagy vendéglátó egységről. A tér tervezésén kívül, szívesen foglalkozom formatervezéssel is, mint például bútor-, vagy tárgytervezés. Szolgáltatások, építkezés, lakásfelújítás: - belsőépítészet, lakberendezés - tervezés, kivitelezés, tanácsadás - helyszíni felmérés - alaprajz készítés és módosítás - koncepció és kiviteli terv készítése - téri ábrák, metszetek és falnézetek - konyha, világítás, burkolatkiosztás tervezése - egyedi bútor és egyéb belsőépítészeti kiegészítő elemek tervezése.

nagyniki interior design – belsőépítészeti tervezés, kivitelezés
Számítógépes rendszerek költöztetése
http://profikoltoztetes.com/

Ha irodát költöztetne át, ahhoz nem csak a nehéz bútorok, íróasztalok és papírokkal teli dobozok tartoznak hozzá, hanem a számítógépes rendszerek is. Cégünk profi, ezeknek a számítógépes rendszereknek a szakszerű szét- és összeszerelését is vállalja. A szállítók többsége szétszerelni mindent szét tud, de az összerakás már bajos. Éppen ezért vagyunk mi profik!

Számítógépes rendszerek költöztetése
Fa lakk - Festék rendelés
http://www.festekarena.hu/fafestes_275

A Festékaréna webshopból egyszerűen megvehet minden eszközt ami kellhet a festéshez akármilyen felületre. Hatalmas kínálatunkban alacsony áron található a fa lakk, fafesték, lazúr. Ezeken kívül továbbá a webáruházunkból megvásárolhatja a burkolás, parkettázás, gipszkartonozás, tapétázás, hőszigetelés eszközeit. Tekintse meg a magas minőségű kínálatunkat és vegye meg nálunk amit keresett. Klikkeljen az elérhetőségünkre.

Fa lakk - Festék rendelés
Lapfüggöny - Dekoria webshop
http://www.dekoria.hu/offer/group/4/Fuggony

Kitűnő függöny választék a webshopunk oldalán. Található az internetes boltunkban lapfüggöny, sötétítő függöny és még rengeteg termék, magas minőségben és kedvező áron. Böngésszen kedve szerint a kategóriák között szín és méret szerint. Nézze meg az áruházunk felületét, merítsen ötleteket képeinkből és rendezze be a lakását dekorációs elemeinkkel. Klikkeljen az elérhetőségünkre.

Lapfüggöny - Dekoria webshop
Kéry ajtó ablak Kft.
http://keryajtoablak.hu/

Szeretné felújítani otthonát? Nézze meg a Kéry ajtó ablak Kft. kínálatát, a kiváló minőségű fa nyílászárókat. Termékeinket mindig a vevő igényei alapján tervezzük és készítjük el. Áruink gazdaságosak, hiszen jó hőszigetelők, de ezen felül hangszigetelők is. Ablakaink biztonságosak, akár a feszítővas erejének is ellenállnak. Ha szeretné személyesen megnézni meglévő termékeinket, akkor keresse fel bemutatótermünket!

Kéry ajtó ablak Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
lakas.wyw.hu: Lakás katalógus. Ingatlan, hitel, ingatlanirodák, apróhirdetés, költöztetés, lakásfelújítás, lakáshitel, lakópark, lakberendezés, lakásbérlés, albérlet.
Gyűjteményünkben 736 válogatott lakás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 736 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 30615